zaterdag 29 september 2012

Dreiging met naaktfoto's bij N-VA

In verkiezingstijden doen de politieke kandidaten alles om origineel uit de hoek te komen. De media-stunt van de Truiense Milka Malfait waarbij ze beloofde naakt te gaan als ze 1000 stemmen zou halen bracht de Bocholter N-VA op gedachten.


Vastbesloten om voor de meerderheid te gaan werd gekozen om ook voor naakt te gaan. Lijstduwer Joosten Pierke belooft naakt te gaan als hij geen 1000 stemmen haalt. Heel de gemeente siddert en beeft reeds bij de gedachte en qua dreigement kan dit ook wel tellen. Om zijn dreigement kracht bij te zetten zal de N-VA komende week het volgende bord langs de Bocholter wegen plaatsen als voorproefje en om te laten zien dat hen menens is. Dus bij deze een oproep...stem aub voor Pierke want een naaktfoto van hem zou toch wel een grote dreiging zijn voor de esthetiek van onze Bocholter wegen.


woensdag 26 september 2012

Chippendales op vrouwendebat

Dames maak komende vrijdag 28 september 2012 jullie agenda leeg want dan is het moment aangebroken om naar de Parochiezaal van Kaulille te gaan. Niet voor het vrouwendebat dat daar zal plaatsvinden maar voor de ingehuurde act. Niemand minder maar ook niemand meer dan de Chippendales zullen komen optreden ter entertainment van de vrouwelijke aanwezigen. Omdat de echte Chippendales nogal duur waren en het budget beperkt was (de gemeente wilde geen subsidie geven) hebben de mannelijke kandidaten van VIA een paar pasjes in gestudeerd en zullen zij hun beste beentje voorzetten. We geven al vast een voorsmaakje...

De VIA-Chippendales dansen op het vrouwendebateCards at JibJab!

Voor de rest zal het debat volgens de mannelijke beoordelingen die we tot nu toe mochten horen niet interessant gaan zijn...trouwens politiek dat lijkt ons eigenlijk ook wat te moeilijk voor vrouwen...
  
Ondertussen doen ook alle andere partijen hun uiterste best om te laten zien dat hun vrouwen ook iets te zeggen hebben. Zo mochten de N-VA vrouwen allemaal poseren in mooi geel t-shirt achter hun grote manitoe Jos Dries, toch wel een enorme eer.  

Dus als ge uw vrouw nog een beetje onder controle wilt houden...laat ze vrijdagavond om 20u niet naar Kaulille naar de Parochiezaal gaan want God weet wat ge terug thuis krijgt!

zaterdag 8 september 2012

VIA lanceert zijn raket

Gisteren werden de kandidaten van de lokale partij VIA bekendgemaakt in het Parochiehuis van Bocholt. Ter ere van de viering van 40 jarige verjaardag van de science fictionreeks Star Trek werd dit als thema gebruikt. Alle kandidaten paradeerden op het podium in aangepaste kledij van Star Trekkers. Het podium was ingekleed als controleruimte van het ruimteschip the Enterprise. Kapitein Jos Plessers legde aan de toeschouwers uit dat de raket zou vertrekken en zou eindigen in het gemeentehuis...men weze gewaarschuwd aldaar. Op onderstaande foto vlnr : navigator Bèrke Eerlings, adjudant Patrick Vandersanden, commandant Stijn Van Baelen, coördinatenverantwoordelijke Annelies Bakos, Kapitein Jos "Kirk" Plessers, boordcommandant Lieve Theuwissen, mister Toon "Spock" Geusens en Morc Vonhork.


Ondertussen is het nog wachten op de laatste lijst nl. die van partij NU. Kwatongen beweren dat ze daar al worstelend over de grond liggen te rollen om de plaatsen op de lijst te verdelen. Jongens en meisjes van de NU...niet te lang worstelen want anders moogt ge niet meer meedoen. De lijsten moeten nl. binnen zijn tegen het einde van de week!

zondag 2 september 2012

Nudistenpartij maakt lijst bekend

Ongelooflijk maar waar je ziet tegenwoordig je op elke hoek, in elke gazet, op elk internetforum mensen die zichzelf voorstellen als enthousiast, sympathiek, geëngageerd, luistervaardig en bereid zich belangloos in te zetten voor de gemeenschap! In Bocholt is dat niet anders en kan je de kandidaten van de NU, SP-a, N-VA en VIA bezichtigen. Het is de moment dat alle lokale partijen hun kandidaten voorstellen. Ook de nudistische dierenpartij NuDiPa stelt haar kandidaten voor. Ze doen dat op de manier die voor deze partij toepasselijk is...in hun nudistische outfit. De partij wil voor zich bekend te maken ook gebruik maken van verkiezingsborden omdat die veel milieuvriendelijker zijn dan al die folders waarvoor een half amazonewoud is moeten sneuvelen. De lijsttrekker van NuDiPa is de ezel met de naam Jos. Het betreft hier een zeer betrouwbare ezel die al jaren zijn diensten heeft bewezen. Als hij een keer een gedacht heeft breng je hem er niet meer af. Hij heeft zich altijd heel erg ingezet voor de gemeenschap en is door zijn bekwaamheid dan ook de meest geschikte kandidaat om het woord te voeren voor de partij. Het motto van NuDiPa is dan ook : Jos voor burgemeester!