zondag 10 mei 2009

Parkeertoren voor bibliotheek in Bocholt

Het schepencollege van Bocholt heeft een uitstekende oplossing bedacht om er voor te zorgen dat er altijd parkeerplaatsen zijn in het centrum. De fontein voor de bibliotheek zal worden afgebroken en op die plaats zal er een parkeertoren komen waarin 300 auto's kunnen parkeren. "Deze parkeertoren is volautomatisch, je parkeert je auto beneden, stapt uit en de auto wordt via een lift in een parkeerplaats gebracht. De bestuurder krijgt een button die hij bij zijn terugkomst in het betaalapparaat steekt en zo weet de computer welke auto dat hij weer moet naar beneden halen." zegt een fiere burgemeester die ook verantwoordelijk is voor verkeer. De toren kost het gemeentebestuur niets en moet zichzelf terugbetalen aan de investeerder. Dat zal wel geen probleem zijn met de vele bezoekers die Bocholt dagelijks aandoen voor zijn vele toeristische attracties, horeca en winkelstraten. De plaatselijke horeca-en winkeluitbaters juichen dit initiatief toe.



2 opmerkingen:

Anoniem zei

kunt U me laten weten van hoe laat tot hoe laat deze toren open is,zijn er ook toiletten aan wezig,en eventueel verwarming...

Trickie66 zei

Wij kunnen u laten weten dat er aan de buitenkant kan gewaterd worden. Hierdoor wordt er ook nog een soort fontein-effect gecreƫerd.