dinsdag 7 februari 2012

Bocholter soft erotische promotiefilm

Voorbije week haalde Bocholt het wereldnieuws door een superstunt van twee ingezetenen van ons aller dorp die op het WK veldrijden in Koksijde de eega van Sven Nijs het hof gingen maken met hun T-shirt waarmee dat ze hun adoratie voor de schone niet onder stoelen of banken staken.


Isabelle Nijs werd zeer gecharmeerd door deze actie en ging nog een martinieke drinken met de jongens. Mevrouw Nijs die ook niet vies is om af en toe schaars gekleed in de boekskes te poseren kwam met deze binken op het idee een mooie film te maken. De film handelt over een blonde dame die niet weet of ze moet kiezen voor de mooie adonis Sven of voor de kordate Bèr. De film is licht erotisch en toont en de schone plekken van onze gemeente waar de acties plaatsvinden. Deze promotiefilm is te verkrijgen op het gemeentehuis voor de democratische prijs van € 5,00 en draagt de naam "Heisse kartofflen auf dem fahrrad" en promoot eveneens de wielersport.


Om de anonieme aankoop van de film te verzekeren moet u vragen naar de "nieuwe Bocholter promotiefilm" dan weten ze wel over wat het gaat. Alles mooi verpakt in een neutrale verpakking.

1 opmerking:

Unknown zei

The Bocholt Ero movies present i think that is funny type Promotiefilm Maken by Director.