maandag 29 november 2010

Jean Pole Position

Vorige week werd er weer eens gehusseld met de plaatsen in de Bocholter gemeenteraad. Raadslid Kim Geerdens die we vooral kennen van haar bijdrage in de dossiers...euh...werd vervangen door Yoshi Goossens die we vooral kennen van tochten op restaurant.

Onlangs werd ook schepen Jimmy vervangen door schepen Nicole en op het einde van het jaar wordt de grote verwisseltruc verwacht nl. OCMW-voorzitter Jos wordt vervangen door dokter Geenen, schepen José wordt vervangen door schepen Mia , schepen Jan Schrijvers wordt vervangen door zichzelf en last but not least zal Jos Claessens burgemeester worden en Jean-Paul Peuskens schepen. Dit alles onder het motto "continuïteit in het beleid". Maar Jean-Paul aast ondertussen al op een job met chauffeur hoorden we op TVL:

en hij blijft niet bij de pakken zitten en zal alles doen om deputé te worden en is daarom al begonnen met zijn promotiecampagne. We mogen daarom zeer exclusief zijn affiche aan u als eerste presenteren: JPP voor deputé, Jean Pole Position!!!

Geef ook jouw mening en vul onze enquête in...

Geen opmerkingen: