donderdag 31 januari 2013

Zij kunnen het niet laten...

De voorzijde van het vorige het Bocholter Maggezien liet al niet veel goeds vermoeden.  De trend van het schepencollege om zich uitgebreid in het Bocholter informatieblad te etaleren zet zich bij het nieuwe bestuur gewoon verder.  In het infoblad van februari staat een foto met alle schepenen op en als je goed kijkt dan zie je ook het diamanten huwelijkspaar Tho en Louis.

 
Het is natuurlijk sympathiek dat het schepencollege deze mensen wil vieren maar moeten ze dan zelf mee op de foto?  We kennen ze ondertussen toch al? We hebben even berekend hoeveel procent van de foto ingenomen wordt door de politici en hoeveel door de jubilarissen. Hieronder ziet u het resultaat.  54% van de foto bestaat uit politiekers en 16% uit de jubilarissen.
  

Maar eigenlijk moeten er helemaal geen politici op die foto staan. Het had net zo goed als volgt kunnen zijn:

 
Dus beste schepencollege, doe de Bocholter bevolking een plezier en zit volgende keer enkel de foto van het gouden, zilveren, diamanten of kartonnen paar in het infoblad zonder uwzelve op overheersende wijze op de achtergrond te installeren.  Bewaar uw mooie façades voor uw eigen politieke propagandafolders en niet voor het met belastingsgeld betaalde gemeentelijk informatieblad.

Geen opmerkingen: