maandag 8 april 2013

Gemeente gaat "iets" doen...

Een nieuwe trend is gezet! Het gemeentebestuur ondertekende vorige week een manifest waarin ze zich engageren om "iets" te doen voor mensen met autisme.  U leest het goed! Ze weten nog niet wat maar ze gaan "iets" doen.  Dat moest natuurlijk ook op de gemeentelijke website verschijnen.


Een manifest is een "openbare tekst met een duidelijk standpunt".  Bekende manifesten zoals het Communistisch Manifest, het surrealistisch manifest of het handvest van de Verenigde Naties zijn documenten die het woord waardig zijn. Als je een tekst ondertekent waarin je zegt dat je "iets" gaat doen dan stellen we voor dat we elke week of nog beter elke dag een manifestje ondertekenen.  Als we maar weer eens op de foto kunnen komen.  We hebben nog enkele suggesties om manifesten te ondertekenen om "iets" te doen voor andere doelgroepen...

Manifest voor de bejaarde accordeonspelers met snorren


Manifest voor de nudistische bierliefhebbers


Manifest voor de homofiele joodse klukluxklan negers


Wie nog enkele suggesties heeft om "iets" te doen voor iemand laat het gerust weten.  Je mag er ook bij laten weten "wat" er misschien gedaan kan worden en "hoeveel" dat de belastingsbetaler zal kosten.


Geen opmerkingen: