woensdag 11 februari 2009

Politiek maakt carnavalsoutfit bekend

De carnavalsdagen komen er aan en daar is men in politieke middens ook altijd graag bij. Vandaag hebben zij hun officiƫle carnavalsoutfit bekendgemaakt en die stellen we graag aan u voor. Dit jaar gaan schepen Erik Vanmierlo en Josee Schrooten samen op stap als "spek en ei". "We wilden graag verkleed gaan als "spek en bonen" maar we vonden geen bonen en "spek en ei" is ook wel een goed alternatief want we zitten ook wel dikwijls met een ei, haha" zegt schepen Josee.

Nieuwbakken schepen, carnavalist en wereldverbeteraar Jimmy Vankerkhove gaat verkleed als Moeder Theresa.

Schepen Jos Claessens gaat verkleed als dokter. "'t Was allang geleden dat ik de dokterjas heb aangehad en zo zien mijn stemmers ook nog eens wat mijn eigenlijk beroep is..." zegt de geneesheer-politicus.

Schepen Jan Schrijvers vliegt er in zijn eigen gekende stijl in als "super Jan - the incredible".

Burgemeester Peuskens slaat de religieuze weg in en zal verkleed gaan als "rode paus van Lozen" omdat hij dat natuurlijk ook een beetje is...

Schepen van sociale zaken en voorzitter van het OCMW Jos Van Montfort houdt het dan weer in zijn sector en bij de actualiteit en gaat verkleed als "afgewezen kinderoppasser"

Oppositieleider en voormalig burgemeester Stijn Van Balen is dubbel verkleed als "klokkenluider" en als "holocaust ontkennende priester" om ook in te spelen op de actualiteit.
Soms moet de actualiteit al een beetje voorbij zijn om er mee te kunnen lachen vindt Mark van Herk die verkleed gaat als croupier.

Geen opmerkingen: