woensdag 22 juli 2009

Vinyl avond Kaulille zaterdag 25 juli 2009

Bocholt is een evenementengemeente zoveel is duidelijk. Nog maar pas stond de (binnenkort oude) sporthal van Bocholt op zijn kop met "A night at the disco" en werd het centrum van Bocholt overspoeld met alles met een motor en vier wielen bij "Bocholt on wheels" en alras verplaatst het feestvierende epicentrum zich naar Kaulille. Volgende zaterdag vindt er voor de tweede keer het mega-event "Vinyl avond" plaats. Iedereen die een oude vinyl-plaat meebrengt krijgt een gratis consumptie!

Dit fantastisch feest wordt georganiseerd door het organisatiebureau bierhol events onder het motto "Ken uw klassiekers". De groepen die hun liederen ten gehore zullen brengen zijn the Who, Bob Marley, AC/DC, Jethro Tull, Led Zeppelin, the Doors, the Beatles, Neil Young, Corry en de Rekels, Van Halen, the Rolling Stones, Jimi Hendrix, Pink Floyd, Black Sabbath, en nog een paar anderen. Het festivalterrein is toegankelijk vanaf 20u00 en gelegen aan het Nevenplein in Kaulille. De entree is gratis en je kan er komen pintelieren voor de prijs van 0,000 euro per pint. Als je er teveel gedronken hebt kan je ook blijven kamperen ter plaatse want er is een kamping aanwezig. Allen daarheen.

1 opmerking:

Bierhol Events zei

Jammer maar helaas het is enkel op uitnodiging :-) Misschien trekken we volgend jaar wel naar de sporthal en dan is natuurlijk iedereen welkom!

Mvg,

Bierhol Events