woensdag 15 oktober 2008

Bocholt steunt ossen

Steeds meer zie je de affiches van het type "Jef is os" op palen van verkeersborden, vuilbakken, straatmeubilair, enz... hangen.

De burgemeester die verantwoordelijk is voor de veiligheid is van mening dat dit het verkeer en de juiste interpretatie van de verkeersborden in gedrang brengt. "Daarom zal de gemeente in de 4 kerkdorpen een groot uithangbord voorzien om deze aankondigingen op een vaste plaats aan te kondigen" zegt de burgervader. "Op deze manier voorkomen we wantoestanden en wordt de bevolking ook goed geïnformeerd wie er os is geworden. Wij hopen natuurlijk wel dat er een kleine geste terug wordt gedaan nl. dat het schepencollege ook op het bijhorende gratis vat zal worden uitgenodigd!" aldus de eerste burger.

1 opmerking:

Anoniem zei

De burgemeester heeft goede ideeën. Ik stel voor dat er ook plakkaten voorzien worden voor de verjaardagfeestjes van de kinderen van de lagere school. Zo kan ook daar de Bocholter bevolking van genieten (zodat ze op tijd de wijk kunnen ontvluchten als er een feestje is), of waarom geen plakkaten met "... is ezel". Hierbij wel de belofte van de burgemeester dat de leden van de gemeenteraad zich hierbij onthouden om massaal foto's in te dienen, anders gaat de Bocholter bevolking denken dat de verkiezingscampagne al begonnen is.