woensdag 5 november 2008

Jimmy en Emanuella prinsenpaar in Lozen

Op vrijdag 7 november a.s. wordt het prinsenpaar van de Sluisheren bekendgemaakt in de Parochiezaal van Lozen. Maar reeds nu heeft onze redactie kunnen vernemen dat het hier zal gaan om schepen Jimmy Vankerkhove samen met zuster Emanuella van de zusters van de priorij van Klaarland uit de Vosheuvelstraat. De schepen was niet bereikbaar voor commentaar. "Als ik het nu niet meer doe is het misschien te laat, ha ha! Want op mijn gezegende leeftijd weet ge nooit wat onze lieven Heer voor u in petto heeft hé, alaaf!!" lacht Zuster Emanuella vrolijk.

De woordvoerder van de Lozer zweeppartij L.A.P. Mathieu Damen beweert dat dit een zet is van de socialisten om stemmen te winnen aan de christelijke zijde in Lozen.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het minste wat ge kunt zeggen is dat het Karnaval in Lozen een nieuw leven kan beginnen.
Maar ik heb horen zeggen dat de Brouwer toch via een achterpoortje hier een stokje voor wilt steken. Immers Den Trappist zou de Karnaval gaan sponsoren. En als de Lozenaar dan eens echt bier zou proeven, dan vreest den Brouwer met zijne brol te blijven zitten.
De Jimmy kan dus zijne droom terug opbergen en zuster Emanuelle zal hare trappist van de abdij zelf moeten leegdrinken. De Lozenaar zal voor zijne karnaval naar Bocholt moeten blijven gaan. En den Brouwer tapt nog een pintje.