zondag 6 mei 2012

Belangrijk nieuws uit onze gemeente

Onlangs werden we verrast door het wereldschokkende nieuws dat er in het buurthuis van Reppel zomaar eventjes een tweede solo-slim werd gespeeld in de tijdspanne van twee weken, nooit gezien! Minder impressionante berichten maar toch zeker de moeite waard om even in de aandacht te brengen zijn de volgende events:

Gerda Swinnen uit de Bosschelweg maakte samen met haar docher Kimberley zelf kroketten voor het jaarlijkse familiefeest. Iedereen heeft er lekker van gesmuld en er zal nog lang over doorgepraat worden.



De Kleine Sven Peeters uit Lozen heeft voor de eerste keer op zijn potje gekakt en daar is hijzelf en zijn ouders heel fier op.



Bij de maandelijkse bijeenkomst van de jongeren van de Brogelerweg heeft Jurgen Devis gewonnen met het pompen. Hij slaagde er zomaar eventjes in om 26 keer achter mekaar op te drukken en dat in een natte wei waar nog koeien rondliepen.

Bij een samenkomst van de buurt van de Kreyelerstraat in Kreyel hadden buren lang gekeuveld in het eerste zonnetje van het jaar. Sabine de vrouw van Peter had haar gezicht ingesmeerd met zonnecrème maar een stuk vergeten waardoor ze 's anderendaags een rode streep op haar gezicht had...hahaha wat hebben de buren daarmee gelachen.
Heeft u zelf ook nog belangwekkende gebeurtenissen te melden...Stuur ze ons gerust want wij zorgen dat ze wereldkundig worden gemaakt.

Geen opmerkingen: